MYYDÄÄN AUTOJA + OSTETAAN AUTOJA

Saat arvion autostasi nopeiten soittamalla. Puh. 040 4444 800 (Ma-Su 8-20).
Voit pyytää tarjousta myös täyttämällä linkistä aukeavan TARJOUSLOMAKKEEN.

OSTAMME AUTOJA VM. 2000 – 2018. Nopea noutopalvelu. OstetaanAutoja.fi on Ostetaan Autoja Autoliike Oy:n nettisivujen osoite ja samalla markkinointinimi. Yritys on toiminut vuoden 2011 kesästä alkaen. Päätoimiala on käytettyjen autojen osto ja myynti. Yrityksen toimialueena on koko Suomi. Ostettava auto haetaan tarvittaessa nopeasti mistä vain. Vuonna 2015 liikevaihtomme oli yli miljoona euroa. Jos olet etsimässä turvallista ja luotettavaa osapuolta autokaupalle, valintasi on OstetaanAutoja.fi.

aaaKulurakenteemme ja kohtuullisten katetavoitteiden ansiosta pystymme tarjoamaan autostanne enemmän kuin muut. Ostohintojemme ja myyntihintojemme erotus on siis pienempi kuin kilpailijoilla. Myymme autoja pienemmällä katteella ja nopeammalla kiertonopeudella. Näin löydätte aikaisemmin myytyjä autojamme: www.nettiauto.com->Tarkka haku ->Myydyt + hakusana: OstetaanAutoja.fi

AAA-luottoluokitus 15.07.2013

Ostetaan Autoja Autoliike Oy kuuluu korkeimpaan AAA-luottoluokkaan. Samalla tasolla on vain 2,6 % kaikista Suomen yrityksistä. AAA-luokka kertoo erinomaisista talouden tunnusluvuista, positiivisesta taustasta ja hyvästä maksukäyttäytymisestä. AAA-luottoluokan yritykset ovat vakavaraisia ja luotettavia.

Rating Alfa
Suomen Asiakastieto Oy
Tiedot luovutettu 24.03.2014

Ostetaan Autoja Autoliike Oy:n käyttökateprosentti (10,0 %) on toimialaan (mediaani 2,3 %) suhteutettuna erittäin hyvä. Tämä viittaa poikkeuksellisen hyvään tulorahoitukseen. Myös liikevoittoprosentti (10,0 %) on toimialaan (1,8 %) verrattuna erittäin hyvä. Kannattavuuden keskeinen tunnusluku, sijoitetun pääoman tuottoprosentti, on erittäin hyvä (63,6 %). Tämä on selvästi parempi kuin toimialalla keskimäärin (mediaani 6,6 %). Sekin kertoo erinomaisen hyvistä toimintamahdollisuuksista.

Yrityksen kannattavuus, maksuvalmius ja vakavaraisuus ovat kaikki hyviä tai erittäin hyviä. Nämä yhdessä antavat poikkeuksellisen hyvät mahdollisuudet toiminnan menestykselliseen jatkamiseen.

Rating Alfa
Suomen Asiakastieto Oy
Tiedot luovutettu 24.02.2015

Ostetaan Autoja Autoliike Oy:n tilikauden 2014 liikevaihto (1.048 miljoonaa euroa) on toimialallaan keskimääräistä (0,486 miljoonaa euroa) suurempi (eli yli kaksinkertainen). Yrityksen liikevaihto on kasvanut voimakkaasti (eli 263,7 %). Vuoden 2013 liikevaihto oli 0,288 miljoonaa euroa. Yrityksen liikevaihto on kehittynyt toimialaa selvästi suotuisammin. Tämän ansiosta yritys voi kasvattaa markkinaosuuttaan nopeasti, mikäli suuntaus jatkuu tulevaisuudessa. Yrityksen palveluksessa toimi keskimäärin 3 henkilöä.

Yrityksen vakavaraisuus on omavaraisuusasteella mitattuna hyvä. Vakavaraisuuden kehitys on ollut pitkällä aikavälillä hyvin suotuisa. Yrityksen suhteellinen velkaantuneisuus on 6,6 %, mikä on toimialan mediaaniin (21,1 %) verrattuna erittäin hyvä. Yrityksen velkarasitus on pääomarakenteen tunnuslukujen perusteella turvallisella tasolla. Yrityksellä ei ole rekisteröityjä yrityskiinnityksiä. Yrityksellä ei ole rekisteröityjä maksuhäiriöitä. Huolimatta liikevaihdon nopeasta kasvusta, rahoitus pysynee hallinnassa hyvän vakavaraisuuden ansiosta.

Tulostiedote 11.04.2015

Ostetaan Autoja Autoliike Oy:n liikevaihto kasvoi kolminkertaiseksi eli yli miljoonaan euroon vuonna 2014. Uuden toimipaikan kertaluontoiset hankinnat laskivat tulosta noin 50000 eurolla. Tästä huolimatta tulos oli voitollinen, ja vain 15000 euroa pienempi kuin edellisenä vuonna. Yrityksen kannattavuus oli myös vuonna 2014 pääoman tuotolla mitattuna erinomainen.

Rating Alfa
Suomen Asiakastieto Oy
Tiedot luovutettu 13.04.2016

Ostetaan Autoja Autoliike Oy:n tilikauden 2015 liikevaihto (1.021 miljoonaa euroa) on toimialan keskiarvoon verrattuna yli kaksinkertainen. Yrityksen liikevaihdon kehitys on ollut pitkällä aikavälillä poikkeuksellisen nopeaa. Yrityksen palveluksessa toimi keskimäärin 3 henkilöä. Perinteinen maksuvalmius current ratiolla mitattuna on hyvä (2,2), mikä on samaa suuruusluokkaa kuin toimialalla keskimäärin (mediaani 2,0).

Yrityksen vakavaraisuus on omavaraisuusasteella mitattuna hyvä (47 %). Toimialan omavaraisuusasteen mediaani on 38,5 %. Vakavaraisuuden kehitys on ollut pitkällä aikavälillä hyvin suotuisa. Suhteellinen velkaantuneisuus on 7,9 %, mikä on toimialan mediaaniin (19,8 %) verrattuna erittäin hyvä. Yrityksellä ei ole rekisteröityjä maksuhäiriöitä. Toimialaan nähden yrityksen toimintaedellytykset (kannattavuus, maksuvalmius ja vakavaraisuus) ovat hyvät.

Vaihtoautojamme voitte katsoa tästä linkistä.