OSTETAAN AUTOJA KÄTEISELLÄ (1)

Maksu heti tilillesi. Tarvittaessa vaihto halvempaan ja loppuvelan lunastus.
osto@ostetaanautoja.fi Arvio nopeiten soittamalla: 040 4444 800 Ma-Su 8-20.
Vaihtoehdot: Osto heti (1) Vaihto (2) Myyntitili (3) Sopimusmyynti (4) Myyntiapu (5)

Omat tiedot

Etunimi ja sukunimi:Puhelinnumero:Sähköposti:Paikkakunta:Auton tiedot

Merkki:Vuosimalli:Malli:Vaihteisto:Ajomäärä:Korimalli:Rekisteritunnus:Polttoaine:Alin myyntihinta (HUOM! Kirjoita hinta numeroina)Väri:Muita lisätietoja autosta. Esim. onko loppuvelkaa?:Kirjoita seuraava koodi vastauslaatikkoon:captcha

VAIHTO HALVEMPAAN TAI KALLIIMPAAN (2)

Vaihtoautojamme voitte katsoa tästä linkistä.

Jos kohdan 1 lomakkeessa on ongelmia, niin voitte käyttää tämän linkin lomaketta

VAIHTOEHTONA MYYNTITILI (3)

60 – 70 % hankittavista autoista ostetaan tavalliseen tapaan ja maksetaan heti (1). Jos auto on kiinnostava, mutta asiakkaan tavoittelema euromäärä tuntuu hieman liian suurelta, olemme maksaneet tavallista korkeamman hinnan myyntitilin kautta. Kun säästämme pääomakulun, voimme siirtää tämän edun asiakkaalle parempana ostohintana.

Myyntitili toimii siten, että sovimme asiakkaan kanssa etukäteen hinnan, jonka maksamme hänelle heti, kun löydämme autolle ostajan. Ainoa kustannus on 195 euron aloitusmaksu. Se sisältää auton pesun sekä kuvien ottamisen ja myynti-ilmoituksen laatimisen. Mitään muita kuluja asiakkaalle ei myyntitilistä aiheudu.

Jos autoon tulee vaihdokki, ostamme sen erillisellä kaupalla, ja maksamme asiakkaalle ennalta sovitun kauppahinnan myyntitilissä olleesta autosta kokonaisuudessaan. Voimme myydä autot ilman käsirahaa. Tarvittaessa toimitamme auton vaikka toiselle puolelle Suomea. Myyntitiliin otamme vain autoja, joiden ostohinta on välillä 5 000 – 20 000 euroa ja vuosimalli 2008-2018.

Kirjallinen sopimus myyntitilistä on voimassa toistaiseksi, ja asiakas voi niin halutessaan purkaa sopimuksen koska tahansa. Autojen myyntiajan keskiarvo on meillä noin yksi viikko. Monet autot menevät kaupaksi jo muutamassa päivässä.

VAIHTOEHTONA SOPIMUSMYYNTI (4)

Sopimusmyyntiä voidaan tarjota niissä tapauksissa, joissa asiakas haluaa autosta korkeamman hinnan kuin on mahdollista tarjota normaalin oston (1) tai myyntitilin (3) kautta. Sopimusmyynnissä asiakas määrittää itse hinnan, jolla hän on valmis myymään auton. Ainoa kulu on 395 euron aloitusmaksu. Mitään muita kuluja ei ole. Sopimus ei velvoita asiakasta millään tavalla autoliikkeen suuntaan. Autoliike hoitaa auton esittelyn ja kaikkien papereiden teon alusta loppuun. Autoliike voi myös noutaa auton asiakkaalta. Esim. Uudenmaan alueella haku maksaa asiakkaalle 20 – 50 €, riippuen välimatkasta.

Jos asiakas tuo auton, niin auto on sen verran puhdas, että siitä voidaan ottaa kuvat. Tarvittaessa autoliike voi hoitaa auton pesun 20 eurolla. Autoliike ottaa autosta ammattimaiset kuvat joka puolelta. Tämän jälkeen autoliike laatii ilmoituksen autosta mahdollisimman tarkoilla tiedoilla. Ilmoitukseen tulee teksti: Tämä auto on sopimusmyynnissä. Asiakas jättää auton liikkeen tiloihin. Sopimukseen kuuluu asiakkaan ilmainen konsultointi kaikissa autokauppaan liittyvissä asioissa. Auto voi olla sopimusmyynnissä 1-14 vuorokautta.

Auton kuvien ottamisen, ilmoituksen teon ja myyntipaikan lisäksi autoliike tarjoaa myytävälle autolle loistavan näkyvyyden. Sivuilla www.OstetaanAutoja.fi on käynyt jo yli 800 000 potentiaalista asiakasta.

Sopimusmyynnin etuja:
– avustaminen auton hinnoittelussa
– ammattilaisen tekemä myynti-ilmoitus
– avustaminen rahoituksen järjestämisessä

– vaihtomahdollisuus (liike ostaa vaihdokin)
– konsultointi kaikissa kauppaan liittyvissä asioissa
– ilmoituksen näkyvyys kaikilla suurimmilla autojen myynti-sivustoilla
– kuljetuspalvelu lähes mihin vain Suomessa tarvittaessa (20 – 150 €, jonka maksaa ostaja)

Lisäksi autoliike-status ilmoituksessa madaltaa usein ihmisten kynnystä ottaa yhteyttä. Monet ostajat selaavat vain liikkeiden ilmoituksia. OstetaanAutoja.fi -palvelulla on Facebookissa yli 16 000 innokasta seuraajaa, joka on viidenneksi suurin määrä verrattuna kaikkiin autoliikkeisiin Suomessa.

Voit täyttää lomakkeen kohdassa 1 ja mainita, että olet kiinnostunut Sopimusmyynnistä.

Asiakkaiden kokemuksia ja myytyjen autojen ilmoituksia

VAIHTOEHTONA MYYNTIAPU-SOPIMUS (5)

Myyntiapu-sopimuksessa auto on myynnin ajan asiakkaalla. Myyjä saa päättää auton hinnan itse. Jos autoliike ostaa auton itselleen ja myy sen omanaan, niin normaalisti katetta tarvitaan 1000 – 3000 € hintaluokasta riippuen. Myyntiapu-sopimuksella autoliike saa vain 295 €, jonka asiakas maksaa palvelun alussa. Kun autoliike on mukana kaupan järjestämisessä, auton myynti nopeasti on vähintään 10 kertaa todennäköisempää kuin silloin, jos yksityinen yrittää myydä autoa yksin. Sopimus ei velvoita asiakasta millään tavalla autoliikkeen suuntaan.

Myyntiapu-sopimus on voimassa 1-14 vrk. Oikein hinnoitellussa autossa keskimääräinen myyntiaika on 5-7 päivää. Usein autot menevät kaupaksi jo 2-3 päivässä. Ilmoitus näkyy autoliikkeen omilla sivuilla sekä suurimmilla autojen myyntisivustoilla. Asiakas voi myös lähettää kuvat autosta joko kuvaviesteinä numeroon 040 4444 800 tai sähköpostiin: osto(at)ostetaanautoja.fi Tarvittaessa liike ottaa kuvat 50 euron lisämaksusta.

Voit täyttää lomakkeen kohdassa 1 ja mainita, että olet kiinnostunut Myyntiavusta.

Klikkaamalla tästä näet lisätietoa Myyntiapu-sopimuksesta ja asiakkaiden kokemuksia